Agenda Sociëteit Vastgoed

22. dec, 2016
 • 29 juni, Vastgoed golftoernooi
  Op 29 juni 2017 neemt de Sociëteit Vastgoed opnieuw deel aan het vastgoed golftoernooi. Lees verder.
 • 16 augustus Tesla Motors te Tilburg 
  Altijd al benieuwd geweest hoe deze unieke auto's tot stand komen? U kunt het nu zien. Lees verder!
 • 21 september, Projecten en Ontwikkelingen in de Vastgoedsector
  Aan het einde van de zomer van 2017 neemt de Sociëteit Vastgoed u graag mee op de wereld van de projectontwikkeling, de bouwers, de architect en het ingenieursbedrijf. Allen aan elkaar verbonden door hun input, samenwerking en invulling bij het ontwikkelen, herbouwen of regisseren van het vastgoedproject. Lees verder

 • 4-6 oktober, Expo Real
  In 2017 zal de Sociëteit Vastgoed vertegenwoordigd zijn op de EXPO REAL in München. Wij organiseren een relatiediner voor u op 5 oktober, bent u erbij? Lees verder

 • 24 oktober, Meet the PAL-V, the flying car
  Een unieke kans om persoonlijk kennis te maken met de enige vliegende auto ter wereld. Lees verder

 • 2 november, Talking Diner, i.s.m. Inergy
  Op 2 november nemen wij een klein gezelschap van beslissing-nemers graag mee naar een toplocatie, om samen te luisteren, te spreken, elkaar beter te leren kennen, te dineren, ons netwerk effectief uit te breiden en een bijzondere avond te hebben. Wij vertellen u binnenkort meer over de detailinvulling! Aanmelden kan uiteraard reeds. Lees verder


 • 16 november, Vlammende zaken - Retail on Fire
  Altijd al benieuwd geweest hoe u het vuur zou blussen? De Sociëteit Vastgoed biedt u deze kans en neemt u hierop mee. Als dat geen vastgoed in vuur en vlam is...! Vastgoed wat eveneens in vuur en vlam staat in de betogen, publiciteit, actualiteiten en nieuwsberichten is de retailsector. Ook daar gaan ultieme Retail professionals u deze middag heel graag meer over vertellen.

  Lees verder

 • 14 december, Startups & Grownups in de Vastgoedsector
  De startende ondernemers maken door middel van een heldere en korte pitch duidelijk waar hun kracht en innovatie ligt, en daarmee het verdienmodel. De grownups, in de vorm van hoger management en directie van ondernemingen in de vastgoedsector, laten zich enthousiasmeren door deze ondernemers en bieden hen naar aanleiding van hun presentaties, ideeën, uitstraling en overgebrachte passie de mogelijkheid zich verder te bekwamen en te ontwikkelen. Lees verder

Meteen kijken hoe 2018 eruit gaat zien?

14. okt, 2016

Op 29 juni 2017 neemt de Sociëteit Vastgoed opnieuw deel aan het vastgoed golftoernooi dat Centraal Beheer Achmea organiseert voor de vastgoedsector bij de Scherpenbergh in Lieren.

Het programma

 

 

10.30 uur

Ontvangst met koffie en thee

11.15 uur

Golf-Trickshow gegeven door golfprofessional Mark Reynolds

12.15 uur

Start toernooi voor wedstrijdspelers (lunchpakketten worden uitgedeeld op de baan). We spelen Texas Scramble.

12.30 uur

Start Masterclinic

13.30 uur

Lunch deelnemers Masterclinic

17.30 uur

Einde toernooi en Masterclinic, borrel en prijsuitreiking

18.15 uur

Live Cooking Grillbuffet

De Sociëteit Vastgoed neemt graag deel aan dit toernooi, u kunt zich hiervoor aanmelden en u ontvangt dan binnenkort de bevestiging. Dit voor vastgoedprofessionals georganiseerde toernooi biedt u een fantastische kans om een bijzondere dag te beleven met gelijkgestemden, te netwerken, te sporten en de dag gezellig af te sluiten met een heerlijk diner.

Bijdrage in de kosten voor geen-leden van de Sociëteit Vastgoed € 125,00 excl.btw.
Voor leden van de Sociëteit VAstgoed geldt geen eigen bijdrage.

AANMELDEN VOOR DIT EVENT IS NIET MEER MOGELIJK, WE ZIJN MET RUIM 100 VASTGOED PROFESSIONALS GEHEEL VOLGEBOEKT. 

13. okt, 2016

Bij deze heet Tesla de Sociëteit Vastgoed en haar relaties van harte welkom in de Tesla Factory Tilburg op 16 Augustus vanaf 15:30 tot 18:00uur

Het programma:

15:30uur – ontvangst en inschrijving

15:45 – 17:30uur: Factory Tour, Kennismaking Model S en Model X, Tech Talk

17.30 - 18:00uur: Netwerkborrel  

Bezoekadres: Asteriastraat 1-7, 5047RM, Tilburg

Aantal bezoekers is minimaal 30 en maximaal 44, waarbij Tesla naar 44 bezoekers streeft.

Voor niet geregistreerden en nog niet aangesloten leden van de Sociëteit Vastgoed vragen wij een eigen bijdrage van € 125,00 excl. btw voor deze unieke bijeenkomst en tour plus netwerkbijeenkomst.

Voor geregistreerden en aangesloten leden van de Sociëteit Vastgoed vragen wij een eigen bijdrage van € 35,00 excl. btw voor deze unieke bijeenkomst en tour plus netwerkbijeenkomst, aangezien deze meeting extra aan de agenda is toegevoegd.. 

NB. Deze tour is extra ingelast in het jaarprogramma van de Sociëteit Vastgoed. Wij wilden u dit niet onthouden!

Bekijk hier de video's van de tekstritten

Aanmelden kan nu reeds.

12. okt, 2016

Aan het einde van de zomer van 2017 neemt de Sociëteit Vastgoed u graag mee op de wereld van de projectontwikkeling, de bouwers, de architect, de fiscaal jurist/omzet- en overdrachtsbelastingspecialist en het ingenieursbedrijf. Allen aan elkaar verbonden door hun input, samenwerking en invulling bij het ontwikkelen, herbouwen, adviseren en regisseren van het vastgoedproject. 

Als professional op het gebied van locatie- en projectontwikkeling wordt er veel van je gevraagd. Zo heb je te maken met vele actoren, belangen en wet- en regelgeving. Om locatie- en projectontwikkeling te laten slagen is goede samenwerking tussen de verschillende actoren dan ook cruciaal. Dat vraagt om de nodige bagage, zeker in een tijd waarin kennis en creativiteit doorslaggevende succesfactoren zijn.

In samenwerking met de diverse partners ontstaat hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. Het streven is daarbij steeds om duurzame gebouwen te realiseren waarbij de kwaliteit voor nu en de toekomst gewaarborgd is.

De Sociëteit Vastgoed neemt u graag mee op de achterkant van projectontwikkeling in een bijzondere Masterclass voor professionals.

Zo nemen wij u mee op het traject van het gedenkmonument voor de slachtoffers van MH17. Wat kwam daarbij kijken? Aan welke eisen moest het voldoen, wie zorgt voor het onderhoud en hoe verliep de communicatie? Een indrukwekkend project wat met veel zorg en aandacht is uitgevoerd voor Copier Groep in Ede. Als het leidende ingenieursbureau bij dit project neemt ing. Hans van Haeften u mee op de invulling en uitvoering. 

Daarnaast neemt de Gemeente Schiedam (Project directeur Ir. Lydia Buist) u mee op de recente ontwikkelingen en de wijze waarop zij uitdrukking geven aan bijzondere projectontwikkelingen binnen hun gemeente.

Dan heeft u zeker gelezen dat met ingang van dit jaar de regels met betrekking tot het tijdpunt totale overdrachtsbelasting van projectontwikkelaars zijn gewijzigd. mr. Ewoud Pranger van ITPA neemt u graag mee op de laatste ontwikkelingen en kansen die dit u biedt:" Recente fiscale ontwikkelingen op het gebied van de Omzet- en Overdrachtsbelasting bij projectontwikkelingstrajecten". Dit betreft wijzigingen op zowèl omzetbelasting àls overdrachtsbelastinggebied.

Robert de Pagter van Waag Bouw vertelt ons deze middag graag meer over de wijze waarop Waag Bouw namens beleggers, corporaties en ontwikkelaars als Bouwinvest, AM en Blauwhoed projecten realiseert die duurzaam gebouwd worden, met de unieke mogelijkheid persoonlijke input te leveren.

Tenslotte presenteert Michel Baars, New Horizon, zijn unieke en bijzondere concept omtrent circulaire economie: NEW HORIZON: " Wij zijn ondernemers met lef. Wij laten zien dat circulair ondernemen beter is. Dat doen we risicodragend. Enerzijds omdat we rotsvast geloven in de circulaire economie als nieuw economisch model. Anderzijds omdat we als risicodrager ook echt beslissingen kunnen nemen. Wij zijn doeners. We zijn dus al volop bezig".

Programma

15.00uur ontvangst
15.30uur presentatie ing. Hans van HaeftenCopier Groep
15.45uur presentatie proj.dir.ecteur ir. Lydia Buist, Gemeente Schiedam
16.15uur Wijzigingen overdrachtbelasting, mr. Ewoud Pranger
16.45uur korte pauze
17.00uur Robert de Pagter, Waal Bouw, bijzonder bouwen
17.30uur ing. Michel Baars, circulair bouwen, Urban Mining
18.15uur afsluiting, gevolgd door netwerkborrel 

Interessant? Meld u dan ook en ontmoet relaties en professionals tijdens deze waardevolle en unieke bijeenkomst.

Voor onze leden en sponsoren geldt bij deze bijeenkomst: "Inviteer een geïnteresseerde relatie als jouw gast!". Wanneer jouw relatie interesse heeft in deze interessante bijeenkomst, bieden wij aan jouw relatie mee te nemen naar deze bijeenkomst als jouw gast. De kosten nemen wij dan graag voor onze rekening!

Locatie: Copier Groep, Bonnetstraat 31, 6718 XN Ede
Datum: 21 September 2017
Aanvang: 15.00uur

Inschrijven: Kan reeds via onze ticketservice.

Kijk mee met het filmpje met informatie over circulair bouwen als voorproefje op de presentatie die Michel Baars op 21 september voor de Sociëteit Vastgoed gaat geven, alsmede meer vertelt over de achtergrond van onze ambassadeur Erik Koremans.

Niet leden betalen een eigen bijdrage van € 75,00 excl. btw.

11. okt, 2016

In 2017 zal de Sociëteit Vastgoed vertegenwoordigd zijn op de EXPO REAL in München. Het programma en de invulling wordt nu verder ingevuld en georganiseerd. We zullen de beurs bezoeken, samen relaties spreken en gezamenlijk dineren in München.

Success is the sum of many contacts!

Wilt u samen met ons naar München reizen, lunchen of dineren? Heel graag! 

Op 5 oktober hebben wij, gelijk als op de MIPIM en tijdens de Provada een diner voor u georganiseerd. U kunt zich nu reeds aanmelden zodat u een gegarandeerde plaats heeft aan tafel. We dineren met 10 gasten, uiteraard allen vastgoed professionals. Wij verzorgen een geheel georganiseerd diner voor u bij restaurant Käfer!

Locatie:

Feinkost Käfer GmbH
Prinzregentenstraße 73
81675 München

Datum en tijd:

5 oktober 19.30uur

Aanwezig:

Gasten, relaties en leden van de Sociëteit Vastgoed, u bent van harte welkom om aan te sluiten!

Kosten:

Diner, all inclusive € 200,00 pp excl. btw.

De Sociëteit Vastgoed zal samen met HollandProptech en HollandContech de EXPO REAL bezoeken