Agenda Sociëteit Vastgoed

22. dec, 2016
 • 24 oktober, Meet the PAL-V, the flying car
  Een unieke kans om persoonlijk kennis te maken met de enige vliegende auto ter wereld. Lees verder
 • 2 november, Talking Diner, i.s.m. Inergy
  Op 2 november nemen wij een klein gezelschap van beslissing-nemers graag mee naar een toplocatie, om samen te luisteren, te spreken, elkaar beter te leren kennen, te dineren, ons netwerk effectief uit te breiden en een bijzondere avond te hebben. Aanmelden kan uiteraard reeds. Lees verder

 • 16 november, Vlammende zaken - Retail on Fire
  Altijd al benieuwd geweest hoe u het vuur zou blussen? De Sociëteit Vastgoed biedt u deze kans en neemt u hierop mee. Als dat geen vastgoed in vuur en vlam is...! Vastgoed wat eveneens in vuur en vlam staat in de betogen, publiciteit, actualiteiten en nieuwsberichten is de retailsector. Ook daar gaan ultieme Retail professionals u deze middag heel graag meer over vertellen.
  Lees verder

 • 22 november, Organize for the Future
  Wij gaan in een besloten sessie opnieuw in gesprek met inst. en particuliere beleggers omtrent DATA-gebruik, Blockchain en technologie die de wereld voorgoed verandert.

 • 28 november, Het grootste bouwproject van Nederland
  Wij nodigen u uit om het grootste bouwproject van Nederland met eigen ogen te gaan bekijken! Lees verder

 • 14 december, Real Estate Oudjaar-Congres, Startups & Grownups in de Vastgoedsector: PAST PRESENT & FUTURE
  In samenwerking met Holland ConTech & PropTech presenteren wij u op 14 december in Apeldoorn startende ondernemers die door middel van een heldere en korte pitch duidelijk maken waar hun kracht en innovatie ligt, en daarmee het verdienmodel. De grownups, in de vorm van hoger management en directie van ondernemingen in de vastgoedsector, laten zich enthousiasmeren door deze ondernemers en bieden hen naar aanleiding van hun presentaties, ideeën, uitstraling en overgebrachte passie de mogelijkheid zich verder te bekwamen en te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij 2 topsprekers uit de sector voor u geboekt. Lees verder

Meteen kijken hoe 2018 eruit gaat zien?

10. okt, 2016

"  Inspired by nature, engineered by men and evolved over time, the PAL-V Liberty is a groundbreaking product that inaugurates the age of the flying car. The PAL-V Liberty is a marriage between safety and fun, designed to satisfy the most demanding customers.

Thanks to a number of patented technologies, the dimensions of the PAL-V Liberty do not exceed those of a regular car. It therefore blends perfectly with everyday road traffic, yet offers a new level of mobility.

Among many unique features, the PAL-V Liberty has two distinct attributes that set it apart from all other concepts. The first is that lift is created by a wind-powered rotor, making the PAL-V Liberty float in the air. Taking this gyroplane principle to the next level is the secret behind the safest and easiest flying vehicle on the market"

De Sociëteit Vastgoed biedt haar relaties, sponsoren en leden de mogelijkheid kennis te maken met de eerste vliegende auto in Raamsdonkveer op 24 oktober aanstaande.

Een unieke mogelijkheid om niet alleen de PAL-V Liberty te zien, maar ook de prototypes die in 2018 in productie gaan. Daarnaast bieden wij onze relaties de mogelijkheid in de simulator plaats te nemen, iets wat tot nu toe slechts was gegund aan luchtvaart authoriteiten, koningen uit het Midden Oosten en de bouwers, ingenieurs en de investeerders.

De pers staat in de rij, de CEO Robert Dingemanse is uitgenodigd bij Humberto Tan, is verschenen op de Amerikaanse en Chinese televisie en spreekt tijdens internationale congressen over deze uitvinding die de infrastructuur voor altijd zal wijzigen.

De Sociëteit Vastgoed biedt haar netwerk de unieke mogelijkheid een presentatie bij te wonen, de PAL-V, het prototype en de werkplaats te bezichtigen en persoonlijk in de simulatoren plaats te nemen.

Voor onze leden is deelname zonder bijkomende kosten. Voor geïnteresseerde beslissingnemers in de vastgoedsector vragen wij een bijdrage van €200,00 voor deze ochtend. Vanwege de simulatoren zullen wij met een select gezelschap deelnemen aan deze unieke meeting.

Programma:

 • 10.30uur Aanvang en ontvangst
 • 11.00uur Presentatie en tour
 • 12.00uur Simulator en informatie omtrent de vliegscholen
 • 13.00uur Zakelijke lunch en de gelegenheid om vragen te stellen en verder te spreken over de PAL-V met de ingenieurs, de investeerders en de CEO Robert Dingemanse.

De lunch wordt ons deze middag aangeboden door Henk van Bentum, eigenaar H.J van Bentum int.transport BV, één van de investeerders van de PAL-V. 

Locatie:

Baileybrugweg 13f, 4941 TB Raamsdonksveer, 

Aanmelden kan via info@societeitvastgoed.nl of via onze website.

9. okt, 2016

In samenwerking met Inergy organiseert de Sociëteit Vastgoed het talking dinner op 2 november aanstaande.

Op 2 november 2017 nemen wij een select gezelschap van beslissing-nemers graag mee naar een toplocatie, om samen te luisteren, te spreken, elkaar beter te leren kennen, te dineren, ons netwerk effectief uit te breiden en een bijzondere avond te hebben. 

Dit relatieversterkende diner zal worden voorafgegaan door sprekers als drs. Huib Boissevain en Jan van den Hogen MSc. MRICS RVGME, dé absolute vastgoedkenners als het om locatie gaat.

Spreker: Jan van den Hogen MSc MRICS RVGME 
Head of Tenant Relationship Management Logistics, Deka Immobiliën GmbH

Als general manager bij Deka Immobiliën GmbH heeft Van den Hogen dermate verschil gemaakt in de beleggingen in Nederland, dat vanwege de grote aankopen als the Edge en The Bank, niet gesproken werd over de Zuidas, maar over de Deka-as. Deka Immobiliën is met een portefeuille van ruim 2,3 miljard euro de grootste buitenlandse vastgoedbelegger in ons land. Op zijn bezit aan de Zuidas heeft de Duitse belegger een theoretische boekwinst van 70 tot 80 miljoen euro gerealiseerd.

In 2015 is Jan Head of Tenant Relationship Management Logistics en werkt samen met klanten van wereldformaat als Amazon. Daarnaast is Van den Hogen Lecturer op de Saxion Hogeschool, Facility & Real Estate.

‘Op ons hoofdkantoor in Frankfurt zijn tientallen analisten dagelijks in de weer met het scannen van de beleggingsmarkten aan de hand van allerlei parameters. Nederland komt als beleggingsmarkt qua transparantie en betrouwbaarheid steevast als een van de eerste vier of vijf landen waarin Deka mondiaal wil beleggen. Dat is overigens al vele jaren het geval.’

Zowel Jan van den Hogen als Huib Boissevain zijn Ambassadeur van de Sociëteit Vastgoed en lid van de Raad van Advies.

Spreker: drs. Huib Boissevain 
CEO/ Founder, Annexum

Huib Boissevain heeft diverse leidinggevende functies bekleed in de financiële wereld bij bedrijven als Van der Moolen, Zurich, Rabo Securities en VastNed.

Sinds 2000 is Huib Boissevain als oprichter en CEO van Annexum verantwoordelijk voor de structurering en het beheer van vastgoed CV’s waaronder beleggingen in kantoren en winkels, woningen en zorgvastgoed. Andere vastgoedfondsen van Annexum zijn het Vastgoed Fundament Fonds N.V. en European Hospitality Properties, een investeringsfonds gericht op Europees hotel vastgoed.

Naast beleggingsfondsen in vastgoed is Annexum in 2008 gestart met het Dutch Microfund, een beleggingsfonds dat met behulp van rendabele investeringen op diverse manieren geld belegd in microfinanciering met als doel een bijdrage te leveren aan het bestrijden van armoede en het behalen van een redelijk rendement voor de particuliere belegger. Het bedrijf heeft circa € 0,8 miljard aan beheerd vermogen, verdeeld over een portefeuille van bijna 35 fondsen.

Huib is één van de initiatiefnemers van Stichting Transparantie Vastgoedfondsen, is tevens betrokken bij de werkgroep “Laten we Nederland mooier maken” en auteur van het boekje “Bouwen aan Rendement”.

Dit Talking dinner wordt op een tot de verbeelding sprekende locatie georganiseerd: The Penthouse in Den Haag.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Bekijk hier alvast de invitatie, u bent als beslissing nemer in de vastgoedsector van harte uitgenodigd onze gast te zijn bij dit unieke diner voor executives. 

Programma

15.30 uur: Ontvangst

16.00 uur: Welkom en voorstelronde

16.30 uur: Presentatie drs. Huib Boissevain, Annexum

17.15 uur: Presentatie Jan van den Hogen MSc MRICS RVGME, Deka Immobiliën

18.00 uur: Discussie en diner

20.30 uur: Wrap up

Details

Voor leden van de Sociëteit Vastgoed zijn er geen kosten aan deelname verbonden. Voor niet-leden vragen wij een eigen bijdrage van  € 150,00.

Locatie

The Penthouse in de Haagse Toren (42ste verdieping),
Rijswijkse plein 786, Den Haag

U kunt zich nu aanmelden.

 

 

 

8. okt, 2016

Welke maatregelen moet u nemen om uw vastgoedportefeuille brandveilig te krijgen of te houden? 

Altijd al benieuwd geweest hoe u het vuur zou blussen? De Sociëteit Vastgoed biedt u deze kans en neemt u mee op alle facetten van de veiligheid van uw panden. Zoals u van ons gewend bent, blijft het niet bij horen en zien. Als dat geen vastgoed in vuur en vlam is...!

Vastgoed wat eveneens in vuur en vlam staat in de betogen, publiciteit, actualiteiten en nieuwsberichten is de retailsector. Ook daar gaan we u deze middag heel graag meer over vertellen.

Wie kan dat beter dan de man die hier dagelijks over spreekt op tv, in de krant, op social media en tijdens congressen: Hans van Tellingen (Strabo). Van Tellingen schreef #Watnouheteindevanwinkels? Hij bereikte hiermee een miljoenenpubliek. Met vuur en vlam vertelt hij ons deze middag waarom retail de toekomst heeft, en wat daarvoor nodig is.

Daarnaast hebben we Jerry Stam, Senior Managing Consultant Retail @ IBM en Linda Annink, founder en CEO Urban Interest uitgenodigd, retailkenners uit de praktijk die op dagelijkse basis actief en innoverend met de sector in beweging zijn.

We besluiten deze middag met een presentatie van Jan Kazen, Principal Consultant Retail at Capgemini. Hij neemt ons mee op de allerlaatste details over de customer journey en disruptive retail. 

Omgeef u deze middag met retail professionals en ervaar hoe deze branche aan de vooravond van groei en vernieuwing staat.

Locatie: Falck Utrecht (vrij parkeren)
Tijdstip: 15.00uur
Sprekers: drs. Hans van Tellingen (Strabo), Jerry Stam (IBM Retail), Linda Annink (Urban Solutions) en Jan Kazen (Capgemini)

U kunt zich nu reeds aanmelden voor deze buitengewone middag die we afsluiten met een gezellige netwerkborrel met lekkere hapjes en waarbij u alle gelegenheid krijgt na te praten en elkaar te ontmoeten. 

Voor leden is deze unieke middag zonder kosten, relaties en geïnteresseerden betalen een bijdrage van € 150,00.

7. okt, 2016

asr vastgoed projecten & Vesteda nodigen het netwerk van de Sociëteit Vastgoed uit om het grootste bouwproject van Nederland te gaan bekijken op 28 november 2017.

De bouw van het stadscentrum Leidsche Rijn Centrum in Utrecht is in volle gang. Hier wordt voor de 100.000 nieuwe inwoners van Leidsche Rijn het tweede stadshart van Utrecht gerealiseerd. Met 40.000 m winkels, 10.000 m kantoren, 2.000 parkeerplaatsen, een bioscoop, bibliotheek, bus, treinstation en nog veel meer is dit met recht het grootste bouwproject in Nederland te noemen.

We ontvangen jou graag uiterlijk om 16.00 uur in het verkoopkantoor van Leidsche Rijn Centrum (Grauwaartsingel 1a, Utrecht), zodat we direct de bouwplaats op kunnen gaan voor de rondleiding onder leiding van Rogier Hendriks, commercieel directeur bij a.s.r. Vastgoed Projecten.

Na afloop van de tour nemen we uiteraard de tijd om weer warm te worden en genieten dan van een gezellige netwerkborrel.

Om een indruk te krijgen, bekijk hierbij alvast het filmpje:

https://leidscherijncentrum.nl/over-leidsche-rijn-centrum/nieuws-en-updates/2017/03/bouwen-in-beeld

Locatie
Grauwaartsingel 1a, Utrecht

Je kunt je hier direct aanmelden.

Voor de leden en sponsoren van de Sociëteit Vastgoed geldt voor deze middag geen eigen bijdrage, voor niet-leden vragen wij een bijdrage in de kosten van € 150,00.