Agenda Sociëteit Vastgoed

22. dec, 2016
 • 21 september, Projecten en Ontwikkelingen in de Vastgoedsector
  Aan het einde van de zomer van 2017 neemt de Sociëteit Vastgoed u graag mee op de wereld van de projectontwikkeling, de bouwers, de architect en het ingenieursbedrijf. Allen aan elkaar verbonden door hun input, samenwerking en invulling bij het ontwikkelen, herbouwen of regisseren van het vastgoedproject. Lees verder
 • 4-6 oktober, Expo Real
  In 2017 zal de Sociëteit Vastgoed vertegenwoordigd zijn op de EXPO REAL in München. Wij organiseren een relatiediner voor u op 5 oktober, bent u erbij? Lees verder
 • 18 oktober Organize for the Future- Masterclass BlockChain
  De Sociëteit Vastgoed heeft deze extra bijeenkomst ingepland vanwege de vele verzoeken om het organiseren van een masterclass omtrent Blockchain, die de businessmodellen zoals we die kennen, absoluut gaat veranderen. Lees verder

 • 24 oktober, Meet the PAL-V, the flying car
  Een unieke kans om persoonlijk kennis te maken met de enige vliegende auto ter wereld. Lees verder

 • 2 november, Talking Diner, i.s.m. Inergy
  Op 2 november nemen wij een klein gezelschap van beslissing-nemers graag mee naar een toplocatie, om samen te luisteren, te spreken, elkaar beter te leren kennen, te dineren, ons netwerk effectief uit te breiden en een bijzondere avond te hebben. Wij vertellen u binnenkort meer over de detailinvulling! Aanmelden kan uiteraard reeds. Lees verder

 • 16 november, Vlammende zaken - Retail on Fire
  Altijd al benieuwd geweest hoe u het vuur zou blussen? De Sociëteit Vastgoed biedt u deze kans en neemt u hierop mee. Als dat geen vastgoed in vuur en vlam is...! Vastgoed wat eveneens in vuur en vlam staat in de betogen, publiciteit, actualiteiten en nieuwsberichten is de retailsector. Ook daar gaan ultieme Retail professionals u deze middag heel graag meer over vertellen.
  Lees verder

 • 22 november, Organize for the Future
  Wij gaan in een besloten sessie opnieuw in gesprek met inst. en particuliere beleggers omtrent DATA-gebruik, Blockchain en technologie die de wereld voorgoed verandert.

 • 14 december, Startups & Grownups in de Vastgoedsector
  De startende ondernemers maken door middel van een heldere en korte pitch duidelijk waar hun kracht en innovatie ligt, en daarmee het verdienmodel. De grownups, in de vorm van hoger management en directie van ondernemingen in de vastgoedsector, laten zich enthousiasmeren door deze ondernemers en bieden hen naar aanleiding van hun presentaties, ideeën, uitstraling en overgebrachte passie de mogelijkheid zich verder te bekwamen en te ontwikkelen. Lees verder

Meteen kijken hoe 2018 eruit gaat zien?

15. okt, 2016

Aan het einde van de zomer van 2017 neemt de Sociëteit Vastgoed u graag mee op de wereld van de projectontwikkeling, de bouwers, de architect, de fiscaal jurist/omzet- en overdrachtsbelastingspecialist en het ingenieursbedrijf. Allen aan elkaar verbonden door hun input, samenwerking en invulling bij het ontwikkelen, herbouwen, adviseren en regisseren van het vastgoedproject. 

Als professional op het gebied van locatie- en projectontwikkeling wordt er veel van je gevraagd. Zo heb je te maken met vele actoren, belangen en wet- en regelgeving. Om locatie- en projectontwikkeling te laten slagen is goede samenwerking tussen de verschillende actoren dan ook cruciaal. Dat vraagt om de nodige bagage, zeker in een tijd waarin kennis en creativiteit doorslaggevende succesfactoren zijn.

In samenwerking met de diverse partners ontstaat hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. Het streven is daarbij steeds om duurzame gebouwen te realiseren waarbij de kwaliteit voor nu en de toekomst gewaarborgd is.

De Sociëteit Vastgoed neemt u graag mee op de achterkant van projectontwikkeling in een bijzondere Masterclass voor professionals.

Zo nemen wij u mee op het traject van het gedenkmonument voor de slachtoffers van MH17. Wat kwam daarbij kijken? Aan welke eisen moest het voldoen, wie zorgt voor het onderhoud en hoe verliep de communicatie? Een indrukwekkend project wat met veel zorg en aandacht is uitgevoerd voor Copier Groep in Ede. Als het leidende ingenieursbureau bij dit project neemt ing. Hans van Haeften u mee op de invulling en uitvoering. 

Daarnaast neemt de Gemeente Schiedam (Project directeur Ir. Lydia Buist) u mee op de recente ontwikkelingen en de wijze waarop zij uitdrukking geven aan bijzondere projectontwikkelingen binnen hun gemeente.

Dan heeft u zeker gelezen dat met ingang van dit jaar de regels met betrekking tot het tijdpunt totale overdrachtsbelasting van projectontwikkelaars zijn gewijzigd. mr. Ewoud Pranger van ITPA vertelt u graag meer over de laatste ontwikkelingen en kansen die dit u biedt:" Recente fiscale ontwikkelingen op het gebied van de Omzet- en Overdrachtsbelasting bij projectontwikkelingstrajecten". Dit betreft wijzigingen op zowèl omzetbelasting àls overdrachtsbelastinggebied.

Robert de Pagter van Waal Bouw vertelt ons deze middag graag meer over de wijze waarop Waal Bouw voor beleggers, corporaties en ontwikkelaars als BPD, Vesteda, Amvest, Waterweg Wonen en Woonplus  projecten realiseert die duurzaam gebouwd worden, met de unieke mogelijkheid persoonlijke input te leveren.

Tenslotte presenteert Michel Baars, New Horizon, zijn unieke en bijzondere concept omtrent circulaire economie: NEW HORIZON: " Wij zijn ondernemers met lef. Wij laten zien dat circulair ondernemen beter is. Dat doen we risicodragend. Enerzijds omdat we rotsvast geloven in de circulaire economie als nieuw economisch model. Anderzijds omdat we als risicodrager ook echt beslissingen kunnen nemen. Wij zijn doeners. We zijn dus al volop bezig".

Programma

15.00uur ontvangst
15.30uur presentatie ing. Hans van Haeften Copier Groep
15.45uur presentatie proj.directeur ir. Lydia Buist, Gemeente Schiedam
16.15uur Wijzigingen overdrachtbelasting, mr. Ewoud Pranger
16.45uur korte pauze
17.00uur Robert de Pagter, Waal Bouw, bijzonder bouwen
17.30uur ing. Michel Baars, circulair bouwen, Urban Mining
18.15uur afsluiting, gevolgd door netwerkborrel 

Interessant? Meld u dan ook en ontmoet relaties en professionals tijdens deze waardevolle en unieke bijeenkomst.

Voor onze leden en sponsoren geldt bij deze bijeenkomst: "Inviteer een geïnteresseerde relatie als jouw gast!". Wanneer jouw relatie interesse heeft in deze interessante bijeenkomst, bieden wij aan jouw relatie mee te nemen naar deze bijeenkomst als jouw gast. De kosten nemen wij dan graag voor onze rekening!

Locatie: Copier Groep, Bonnetstraat 31, 6718 XN Ede
Datum: 21 September 2017
Aanvang: 15.00uur

Inschrijven: Kan reeds via onze ticketservice.

Kijk mee met het filmpje met informatie over circulair bouwen als voorproefje op de presentatie die Michel Baars op 21 september voor de Sociëteit Vastgoed gaat geven, alsmede meer vertelt over de achtergrond van onze ambassadeur Erik Koremans.

Niet leden betalen een eigen bijdrage van € 150,00.

Zie hierbij de persoonlijke invitatie die op 3 augustus verzonden is aan onze relaties.

14. okt, 2016

In 2017 zal de Sociëteit Vastgoed vertegenwoordigd zijn op de EXPO REAL in München. Het programma en de invulling wordt nu verder ingevuld en georganiseerd. We zullen de beurs bezoeken, samen relaties spreken en gezamenlijk dineren in München.

Success is the sum of many contacts!

Wilt u samen met ons naar München reizen, lunchen of dineren? Heel graag! 

Op 5 oktober hebben wij, gelijk als op de MIPIM en tijdens de Provada een diner voor u georganiseerd. U kunt zich nu reeds aanmelden zodat u een gegarandeerde plaats heeft aan tafel. We dineren met minimaal 10 gasten, uiteraard allen vastgoed professionals. Wij verzorgen een geheel georganiseerd diner voor u bij restaurant Käfer!

Locatie:

Feinkost Käfer GmbH
Prinzregentenstraße 73
81675 München

Datum en tijd:

5 oktober 19.30uur

Aanwezig:

Gasten, relaties en leden van de Sociëteit Vastgoed, u bent van harte welkom om aan te sluiten!

Kosten:

Diner, all inclusive € 200,00 pp.
De voorlopige gastenlijst staat reeds online en wordt steeds geüpdate.

Aanmelden kan nu direct, heel graag tot ziens in München!

De Sociëteit Vastgoed zal samen met HollandProptech en HollandContech de EXPO REAL bezoeken.

13. okt, 2016

Op verzoek van onze relaties organiseren wij op 18 oktober een extra masterclass voor onze leden en niet-leden: Organize for the Future.

Tijdens deze masterclass, die gehost wordt door LOEK!, zullen wij meegenomen worden op de nieuwste mogelijkheden van technologie. De vastgoedsector zal door gebruikmaking van DATA en BlockChain voor altijd radicaal veranderen. 

Met BlockChain techniek kunnen veel gecentraliseerde gesloten registers en databases gebruiksvriendelijker, goedkoper en sneller gemaakt worden. Na digitaal geld, zoals Bitcoin, is de eerste industrie waar de BlockChain revolutie doorbreekt de financiële sector. Van allerlei financiële diensten en producten wordt bekeken of de BlockChain kan zorgen voor verbeterde efficiëntie of verhoogde betrouwbaarheid. Zo zijn er inmiddels volledig werkende crowdfunding systemen, digitale notarissen en oplossingen voor financiële instrumenten zoals effecten en derivaten.

BlockChain is een nieuwe vorm van transactietechnologie waarbij vertrouwen tussen partijen vastgelegd ligt in een BlockChain. Ook biedt deze technologie mogelijkheden voor slim eigendom, slimme contracten en slimme objecten. In deze Masterclass introduceren we de concepten en technieken die je de basis geven om je verder te bekwamen in de BlockChaintechnologie.

In de Masterclass wordt BitCoin als voorbeeld gebruikt om te laten zien hoe BlockChain in de praktijk werkt. Vervolgens worden de begrippen gegeneraliseerd zodat de volgende stap gemaakt kan worden naar de toepassing van BlockChain in een andere context.

De vastgoedsector zal snel gebruik gaan maken van de mogelijkheden van BlockChain, hoe? Wij nemen u mee op de zich snel ontwikkelende technologie en geven u meer inzicht in de wijze waarop BlockChain ook in uw organisatie het verschil kan gaan maken.

Programma
15.00-15.30uur Ontvangst
15.30-16.15uur Presentatie BlockChain & Real Estate
16.15-16.30uur Pauze
16.30-17.15uur Presentatie Hoe BlockChain de wereld radicaal verandert
17.15-18.00uur Vragen aan het panel, discussie
18.00-19.00uur Borrel met hapjes

Locatie
Pr. Catharina-Amaliastraat 5, 2496 XD Den Haag

Details
Vanwege het onderwerp en de wens met elkaar in gesprek te kunnen gaan, hebben wij besloten voor maximaal 50 personen deze masterclass te organiseren.

Voor leden van de Sociëteit Vastgoed zijn er geen eigen kosten aan verbonden, voor niet-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 150,00.

Aanmelden3
U kunt zich nu aanmelden voor deze masterclass Organize for the Future

10. okt, 2016

"  Inspired by nature, engineered by men and evolved over time, the PAL-V Liberty is a groundbreaking product that inaugurates the age of the flying car. The PAL-V Liberty is a marriage between safety and fun, designed to satisfy the most demanding customers.

Thanks to a number of patented technologies, the dimensions of the PAL-V Liberty do not exceed those of a regular car. It therefore blends perfectly with everyday road traffic, yet offers a new level of mobility.

Among many unique features, the PAL-V Liberty has two distinct attributes that set it apart from all other concepts. The first is that lift is created by a wind-powered rotor, making the PAL-V Liberty float in the air. Taking this gyroplane principle to the next level is the secret behind the safest and easiest flying vehicle on the market"

De Sociëteit Vastgoed biedt haar relaties, sponsoren en leden de mogelijkheid kennis te maken met de eerste vliegende auto in Raamsdonkveer op 24 oktober aanstaande.

Een unieke mogelijkheid om niet alleen de PAL-V Liberty te zien, maar ook de prototypes die in 2018 in productie gaan. Daarnaast bieden wij onze relaties de mogelijkheid in de simulator plaats te nemen, iets wat tot nu toe slechts was gegund aan luchtvaart authoriteiten, koningen uit het Midden Oosten en de bouwers, ingenieurs en de investeerders.

De pers staat in de rij, de CEO Robert Dingemanse is uitgenodigd bij Humberto Tan, is verschenen op de Amerikaanse en Chinese televisie en spreekt tijdens internationale congressen over deze uitvinding die de infrastructuur voor altijd zal wijzigen.

De Sociëteit Vastgoed biedt haar netwerk de unieke mogelijkheid een presentatie bij te wonen, de PAL-V, het prototype en de werkplaats te bezichtigen en persoonlijk in de simulatoren plaats te nemen.

Voor onze leden is deelname zonder bijkomende kosten. Voor geïnteresseerde beslissingnemers in de vastgoedsector vragen wij een bijdrage van €200,00 voor deze ochtend. Vanwege de simulatoren zullen wij met een select gezelschap deelnemen aan deze unieke meeting.

Programma:

11.00uur Aanvang en ontvangst
11.30uur Presentatie en tour
12.30uur Simulatoren en informatie omtrent de vliegscholen
13.00uur Zakelijke lunch en de gelegenheid om vragen te stellen en verder te spreken over de PAL-V met de ingenieurs, de investeerders en de CEO Robert Dingemanse.

Locatie:

Baileybrugweg 13f, 4941 TB Raamsdonksveer, 

Aanmelden kan via info@societeitvastgoed.nl of via onze website.